Sayfalar

16 Mart 2012 Cuma

Peçete katlama sanatı

Süslü masalarda yemek yemesini çok seviyorum. Herşey takım olsun, peçeteler katlı olsun, sıra sıra çatal kaşıklar bayılıyorum, Ama ne yazık ki daha bu şekilde masa hazırlayacağım bir ortam bulamadım. Eskiden annem kızardı "oynama şu sofrayla alt tarafı koyacağın tabak, çatal, kaşık eftiri püftürü şeyler çıkarma başıma" diye. Şimdi ise abim ile birlikte yaşıyoruz ve abime kalsa vakit kaybetmemek için tencereden yememiz gerekir. Misafirlerim deseniz önceden haberli gelmiyorlar ve "boş ver ya midemize birşey insin yeter" diyorlar. Ama bir gün elbet süsleyeceğim şu masayı, hatta acaba abim işteyken kendi kendime yemek için süslesem de en azından içimde mi kalmasa :)

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder